Tarayıcınız desteklenmiyor

Artık desteklemediğimiz bir tarayıcıyı kullanıyorsunuz. Web sitemizi ziyaret etmeye devam etmek için lütfen aşağıdaki desteklenen tarayıcılardan birini seçin.

Our global presence

Please select a business area and your country and language.

Chicago Pneumatic, lastik değiştirme gereksinimlerine göre doğru aletleri seçmeyi kolaylaştırıyor

19 Haziran 2018 Salı

Chicago Pneumatic teknisyenler, araç servis profesyonelleri ve lastik atölyesi yöneticilerinin doğru aleti seçmelerini her zamankinden daha kolay hale getirerek en nihayetinde operatör sağlığını ve üretkenliği artırmalarına yardımcı oluyor. Araç servis profesyonellerinin zorlu işlerini kolaylaştırmayı amaçlayan yeni bir broşür ve Expert Corner makaleleri de dahil olmak üzere yeni belgeler yayınladık.

Chicago Pneumatic'teki uzmanlarımız, değerlendirilecek çok seçenek olduğu için doğru aleti seçmenin karmaşık bir süreç olabileceğini biliyor. Araç servis profesyonellerine ücretsiz olarak erişebilecekleri ve ihtiyaçlarına en uygun aletleri kullanmak için hangi basit adımları izleyebileceklerini açıkça belirten materyaller sunarak müşterilerimizin uzman bilgilerimizden yararlanmasını olabildiğince kolay hale getirmeye çalışıyoruz.

Chicago Pneumatic olarak tüm lastik atölyelerine 2 tekerlekli araçlardan ağır kamyonlara ve tarım makinelerine kadar tüm araç tiplerinin servis işlemlerinde kullanılan dayama ve kriko stantları gibi atölye ekipmanları ve darbeli anahtarlar dahil olmak üzere her türlü alışverişlerini yapabilecekleri gerçek bir tek durak noktası sunuyoruz. Yeni lastik atölyesi sektörü broşürümüzde tüm araç sınıflarını genel olarak anlatıyoruz ve üretkenliği artırmaya yardımcı olmak için her kategoride en uygun olan aletlere ilişkin tavsiyelerde bulunuyoruz.

Her araç tipinin aletler, güç ve kapasite açısından farklı gereksinimleri vardır. Maksimum verimlilik için doğru aletleri kullanmak hayati önem taşır. Broşürde lastik değiştirme işleminin her adımı için (kaldırmadan bakıma ve tork kontrolüne kadar) en uygun aletler vurgulanmaktadır. Ayrıca müşterilerin güvenli bir şekilde çalışmaları ve lastikleri sıkmak için doğru aletleri nasıl seçeceklerini anlamaları için uzman tavsiye yazıları da içermektedir.

Chicago Pneumatic olarak müşterilerimizin sektörde yüz yıldan daha fazla deneyime dayanan uzman bilgilerimizden yararlanmasına yardımcı olmaya çalışıyoruz. 2 tekerlekli araçlar, otomobiller ve kamyon filolarındaki lastik değiştirme işlemlerine özel gereksinimleri anlıyoruz ve müşterileri her aşamada desteklemek, doğru bir karar verebilmek için uygun bilgilere erişebilmelerini sağlamak istiyoruz. Araç servis profesyonelleri, tavsiyelerimizi izleyerek ve doğru ekipmanları seçerek uygulamaları için en yüksek performanslı aleti seçebilir, böylece işlerini daha hızlı ve daha kolay yaparak üretkenliklerini artırabilir.

Eva Marie , Chicago Pneumatic Global Marka İletişim Müdürü