Käyttämääsi selainta ei tueta.

Käyttämääsi selainta ei enää tueta. Tutustu sivuihimme käyttämällä jotakin näistä tuetuista selaimista.

Close

Ruuvikompressorit

Chicago Pneumaticilta kestävät ja laadukkaat ruuvikompressorit

Ota yhteyttä

Ruuvikompressorin käyttö

Ruuvikompressori soveltuu sekä yhtäjaksoiseen että keskeytyvään käyttöön, ja sen etuina ovat matala äänitaso, pitkä elinikä ja hyvä energiatehokkuus. Öljytiivistetystä ruuvikompressorista onkin tullut hyvin yleinen käyttäjien keskuudesssa.

Ruuvikompressori tarjoaa ratkaisun erityisesti silloin, kun tarvitaan paineilmaa jatkuvalla syötöllä. Valikoimassamme on kaksi eri teknologialla varustettua ruuvikompressoria: taajuusmuuttajaohjattu ruuvikompressori ja kiinteänopeuksinen ruuvikompressori.

Ruuvikompressorin ruuviyksikkö

Öljytiivistetyssä ruuvikompressorissa ilma puristetaan ruuviyksikössä kahden ruuvin välissä. Teknologisesti kehittyneissä ruuviyksiköissä käytetään kahta samankokoista ruuvia, jolloin puristaminen on tehokasta ja ruuvin elinikä on pitkä.

Chicago Pneumatic kompressoreissa käytetään Euroopassa tehtyä ruuviyksikköä, samoin kompressorit kasataan Euroopassa, vaikka Chicago Pneumaticillä on amerikkalainen nimi ja juuret.

Taajuusmuuttajaohjatut ruuvikompressorit

Chicago Pneumaticin taajuusmuuttajalla varustetut ruuvikompressorit soveltuvat kohteisiin, joissa käyttötuntimäärä on korkea ja tavoitellaan energiatehokkuutta paineilman tuotannossa tai kohteissa, joissa paineilman kulutuksen vaihtelu on suurta.

Taajuusmuttajaohjattu ruuvikompressori on energiatehokas; taajuusmuuttaja säätää automaattisesti nopeuden vastaamaan ilmantarvetta. Tällöin energiankulutus vähenee.

Valitse laite, joka edustaa kestävyyttä ja luotettavaa teknologiaa

Valitsemalla Chicago Pneumaticin ruuvikompressorin valitset laitteen, joka edustaa kestävyyttä ja luotettavaa teknologiaa sekä energiatehokkuutta. Alle 30 kilowattiset ruuvikompressorit sopivat erinomaisesti vaativiin sovelluksiin, ja niitä voidaan käyttää myös todella haastavissa olosuhteissa.

Huoltopalvelut

Chicago Pneumaticin huoltopalvelut on saatavilla valtuutettujen jälleenmyyjiemme kautta. Jälleenmyyjämme ovat koulutettuja huoltamaan kompressoreita.